Harvey Nash krijgt 2e aanbesteding ProRail gegund!

Latest News
Posting date: 15 November 2018
Maarssen, 15 november 2018 - Harvey Nash, Beste intermediair van Nederland krijgt van ProRail, naast aanbesteding domein ICT, ook de rol voor broker Overige Bedrijfsvoering gegund! 
Woensdag 31 oktober hebben Harvey Nash en ProRail hun handtekening gezet onder het contract. Dit betekent dat Harvey Nash ProRail de komende jaren voor zowel het domein ICT alsmede domein Overige Bedrijfsvoering gaat voorzien van interim professionals. 
Harvey Nash gaat tevens het Administratief Management (contract beheer) verzorgen. De overeenkomst is per 1 november ingegaan voor een periode van 2 jaar met een optie om 3 x 2 jaar te verlengen. 
'Het is fantastisch dat we naast het domein ICT ook geselecteerd zijn voor het domein Overige Bedrijfsvoering. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking waarin wij ProRail optimaal gaan ontzorgen met onze dienstverlening.' 
Aldus Jan Leen 't Jong, Algemeen Directeur bij Harvey Nash. 'We danken ProRail voor het in ons gestelde vertrouwen en zijn ontzettend blij dat we ProRail mogen verwelkomen als nieuwe klant.'

HN ProRail