Harvey Nash Group doet strategische acquisitie in de VS

Latest News
Posting date: 26 October 2020

De Harvey Nash Group doet strategische acquisitie in de VS

Harvey Nash Group, de global Recruitment & Solutions Group,  waarvan Harvey Nash Nederland een volledige dochter is, heeft Latitude 36 overgenomen als onderdeel van haar strategische expansie in de VS, 's werelds grootste en meest dynamische rekruteringsmarkt.

Deze overname positioneert Harvey Nash in combinatie met de reeds bestaande Harvey Nash activiteiten in de VS in de top 50 van grootste IT-bedrijven in de VS. Dit betekent een zeer belangrijke stap voorwaarts in de footprint van de Groep op de belangrijke Noord-Amerikaanse markt.

Latitude 36 is in 2000 opgericht en opereert met 125 medewerkers uit 7 kantoren verdeeld over de VS en India, zal deel gaan uitmaken van de technologische rekruteringsdivisie van de Groep. Het managementteam van Latitude 36 zal leidinggevende functies vervullen bij het bedrijf en zal nauw samenwerken met het Amerikaanse team van Harvey Nash, evenals met de bredere groep, om het bedrijf succesvol te integreren, op te bouwen en te laten groeien.

Bev White, CEO van Harvey Nash Group: "De Groep heeft gedurfde, ambitieuze plannen om internationaal te groeien, en door deze belangrijke stap te zetten zullen we een kritische massa bereiken in de belangrijke Noord-Amerikaanse markt. Onze Amerikaanse klanten zullen profiteren van de toegang tot een veel breder scala aan diensten, evenals een uitgebreid team van technologische rekruteringsexperts die hun behoeften kunnen ondersteunen. Onze mensen zullen profiteren van de unieke carrièremogelijkheden die voortvloeien uit het feit dat ze deel uitmaken van een groeiend, ambitieus wereldwijd bedrijf met boeiende plannen".