Harvey Nash en KPMG nemen de proef op de som

Latest News
Posting date: 12 February 2020

Benieuwd naar waar de marktleiders in de technologische sector hun budgetten aan besteden? Benieuwd hoe zij het keer op keer voor elkaar krijgen talenten te vinden voor hun tech teams in deze krappe arbeidsmarkt? Benieuwd naar hun strategie tot succes?

Voor het 22e jaar op rij nemen wij, Harvey Nash en KPMG, de proef op de som om hier antwoord op te geven. De Harvey Nash/KPMG CIO Survey wordt beschouwd als een van de meest betrouwbare en uitgebreide rapporten die internationaal onder de IT bedrijven uitgegeven wordt. Het rapport van dit jaar bevat unieke aanvullende inzichten van MIT's Center for Information Systems Research. 

Deelnemen aan deze survey kan via deze link

De survey neemt zo’n 15-20 minuten in beslag wat beloond wordt met:

- Het volledige eindrapport (30+ pagina’s);

- Een uitnodiging tot een van de exclusieve evenementen die wereldwijd op 25 verschillende locaties gehouden gaat worden;

Een persoonlijk benchmark rapport waarin jouw uitslagen met de CIO peer groep vergeleken worden (bekijk hier een voorbeeld).

Vorig jaar hebben maar liefst 3.600 CIO’s en Technology Executives over 100 verschillende landen deelgenomen aan het onderzoek. Profiteer en help jij ook mee met de groei van jouw en vele andere bedrijven? Maak dan deel uit van de 2020 Harvey Nash / KPMG CIO Onderzoek.