Nash Squared lanceert Flexhuis in België

Latest News
Posting date: 05 June 2023

Nash Squared zet wereldwijde uitbreiding voort met de lancering van haar talent solutions business voor de mid-market in België. 


Nash Squared lanceert Flexhuis in België en wordt daarmee een belangrijke speler op het gebied van MSP- en RPO-oplossingen voor middelgrote bedrijven in de Benelux-markt.


Na de overname van het Nederlandse Het Flexhuis in juli 2022 en de daaropvolgende rebranding naar Flexhuis in februari 2023, lanceert Nash Squared Flexhuis nu ook in België, waardoor het zich opwerpt als een belangrijke speler op het gebied van MSP- en RPO-oplossingen op de Benelux-markt. 


De uitbreiding naar België sluit aan bij de ambities van Nash Squared om een wereldspeler voor de mid-market te worden op het gebied van MSP en RPO oplossingen, voortbouwend op haar sterke aanwezigheid in het Verenigd Koninkrijk en Nederland. 


Met meer dan 30 jaar ervaring biedt Flexhuis organisaties de mogelijkheid om de complexiteit van aanwerving, onboarding en workforce management processen radicaal te vereenvoudigen, zodat bedrijven snel in contact komen met bekwaam talent om hun bedrijf vooruit te helpen. 


Bev White, CEO van Nash Squared, over de lancering van Flexhuis in België:
“Nash Squared is al sterk aanwezig op de Belgische markt via onze merken Harvey Nash en Talent-IT Group, en met de nabijheid van Nederland zien we dit als een natuurlijke volgende stap in de groei en uitbreiding van ons merk Flexhuis. De inzet van tijdelijke arbeidskrachten in België is recent met 25% gestegen en via het Flexhuis-aanbod zullen we deze organisaties helpen de manier waarop ze dit talent werven en beheren te hervormen.” 


Frederieke Schmidt Crans, directeur van Flexhuis:
“Ik ben verheugd om het merk Flexhuis in België te lanceren. Het is een spannende en evoluerende markt met aanzienlijke kansen voor onze diensten: bedrijven blijven investeren in hun rekruteringsprocessen door het aanhoudende tekort aan talent en de toenemende afhankelijkheid van tijdelijke arbeidskrachten. Het is onze missie om de manier waarop organisaties talent werven en beheren te vereenvoudigen door een MSP-oplossing van wereldklasse te creëren waarbij mensen en processen centraal staan. Met de lancering van Flexhuis in België hebben we een belangrijke stap gezet om dit verder te realiseren.” 


Ronny Lommelen en Jeroen Fries, Managing Directors van België, voegen hieraan toe:
“In gesprekken met onze klanten over hun talentbehoeften zien we al een grote vraag naar de oplossingen die Flexhuis biedt, nu organisaties nadenken over hoe ze talent aantrekken, werven, onboarden en organiseren. Met het merk Flexhuis kunnen we deskundige ondersteuning en oplossingen bieden waarmee ze dit effectief en efficiënt kunnen doen, waarbij ze tijd en geld besparen en tegelijkertijd een sterke talent pipeline opbouwen voor toekomstig succes.” 


Flexhuis is een partner voor total talent solutions met een bewezen trackrecord als managed service provider (MSP) en recruitment process outsourcing (RPO) partner voor de mid-market. We werken samen met onze klanten om best-in-class oplossingen te leveren die workforce management naar een hoger niveau tillen voor organisaties over de hele wereld. Wij maken deel uit van Nash Squared en hebben toegang tot het bereik, de middelen en de inzichten in talenttrends van Nash Squared. 


Nash Squared is de toonaangevende wereldwijde aanbieder van technologie- en talentoplossingen. Voor meer informatie kunt u terecht op www.flexhuisglobal.com/be. Over Nash Squared Nash Squared is de toonaangevende wereldwijde aanbieder van technologie- en talentoplossingen. We beschikken over een uniek netwerk dat het potentieel realiseert waar mensen en technologie samenkomen. Al meer dan drie decennia helpen we klanten om brede en complexe problemen op te lossen, hun technologie- en digitale mogelijkheden op te bouwen en te hervormen. 


www.nashsquared.com

List #1

Aanverwante posts

Lancering Digital Leadership Report 2023

Teaser

Post

Content Type

Latest News

Publish date

11/15/2023

Summary

Het is hier....de 25ste editie van het Digital Leadership Report In het 25ste jaar sinds de publicatie van de eerste editie, is het Nash Squared Digital Leadership Report 2023 's

Teaser

Lees meer
Harvey Nash

door

Harvey Nash

Harvey Nash

door

Harvey Nash

Harvey Nash lanceert de tweede Global Contractor of the Year Award

Teaser

Post

Content Type

Latest News

Publish date

11/15/2023

Summary

Harvey Nash, het wereldwijde technologie-recruitmentbedrijf, heeft de lancering aangekondigd van zijn tweede Global Contractor of the Year Award. Na het succes van de eerste award in 2023, bre

Teaser

Lees meer
Harvey Nash

door

Harvey Nash

Harvey Nash

door

Harvey Nash

Wet VBAR

Teaser

Post

Content Type

Latest News

Publish date

10/23/2023

Summary

Wet Verduidelijking Beoordeling Arbeidsrelaties en Rechtsvermoeden Het demissionaire kabinet heeft onlangs het conceptwetsvoorstel “Verduidelijking Beoordeling Arbeidsrelaties en Rechts

Teaser

Lees meer
Harvey Nash

door

Harvey Nash

Harvey Nash

door

Harvey Nash