Medewerkers


Harvey Nash is een internationale, beursgenoteerde organisatie voor recruitment, detachering en contractmanagement.

In de afgelopen jaren leverden de twee Nederlandse vestigingen in Maarssen en Groningen een aanzienlijke bijdrage aan de groei van Harvey Nash. We verzorgen voor onze opdrachtgevers de werving en selectie van zelfstandige professionals voor een vast of tijdelijk dienstverband en nemen het contractbeheer voor extern ingehuurd personeel uit handen.


Bedrijfscultuur en -waarden


Er is iets wat Harvey Nash heeft gemaakt tot wat het nu is. Niet alleen de tastbare resultaten, maar ook de manier van werken en met elkaar omgaan, intern en extern. Dat wat 'bedrijfscultuur' wordt genoemd. Deze cultuur is naar onze overtuiging gestoeld op 3 pijlers:

Vanuit ons ondernemerschap hebben we nieuwe vormen van dienstverlening ontwikkeld en blijven we doorlopend innovaties doorvoeren in wat we doen en wat we communiceren.


Tegelijkertijd garandeert onze professionaliteit dat Harvey Nash haar diensten uitvoert tegen kwalitatief hogere standaarden en procedures in vergelijking met de concurrentie. Dat is geen boude uitspraak of bluf, maar een objectieve constatering. De diverse certificeringen (zie pagina Kwaliteit & Milieu ) staven dat. Eerlijkheid en integriteit staan bij Harvey Nash hoog in het vaandel, en in alles wat we doen streven we ernaar om waarde toe te voegen.


Wat we doen, doen we zo goed doordat we gedreven worden door passie. En het is die passie die Harvey Nash zo aantrekkelijk maakt om mee samen te werken.


Waar uit zich die bedrijfscultuur dan in? Wij zijn van mening dat dat een combinatie is van een aantal kenmerken die soms tegenstrijdig lijken, maar in de praktijk prachtig complementair blijken te zijn!

Zowel klanten, leveranciers als zelfstandig professionals hebben Harvey Nash beoordeeld via het Ratecard platform


Op deze website onder ‘Onze klanten & referenties’ is hierover meer informatie te vinden.