Permanent Recruitment

Wat doorgaans 'Werving & Selectie' wordt genoemd, heet bij Harvey Nash 'Permanent Recruitment'. Naast de 'gewone' werkzoekenden komt u via ons ook in contact met de zogenaamde 'latent werkzoekenden'. Eigenlijk zijn dat personen die van zichzelf niet weten dat ze werkzoekend zijn, hoe vreemd dat ook moge klinken.


Het gaat namelijk om mensen die in loondienst zijn en niet echt zoekende zijn naar iets anders. Maar dat latent talent kan, wanneer het geconfronteerd wordt met een mooie uitdaging of zelfs een 'once-in-a-lifetime-opportunity', erg enthousiast worden voor de mogelijkheid tot een nieuwe job die u hem of haar biedt.


Waarom kan Harvey Nash de beste kandidaten vinden?


Harvey Nash heeft de omvang, de skills en het netwerk om kandidaten op te sporen en om carrièrekansen wereldkundig te maken. En ook al is de groep latente talenten niet actief op zoek, dankzij hun omgeving – en, eerlijk is eerlijk, dankzij ons – komen zij vaak in aanraking met de voor hen interessante functies.


Maar laten we zeker niet de mensen vergeten die actief een baan zoeken. Ook voor deze groep zijn we als geen ander in staat om de optimale match tot stand te brengen. Met ons zeer uitgebreide, vérstrekkende netwerk, kundige recruiters en de juiste hulpmiddelen, vinden we voor onze opdrachtgevers de juiste kandidaten, en vaak ook nog erg snel.

Wat betekent dit voor u?


Het feit dat we zowel de gewone als de latent werkzoekende weten te vinden, betekent voor u dat de spreekwoordelijke vijver waaruit kandidaten gevist kunnen worden, veel groter wordt.


Naast de actieve zoekers komt u nu in contact met personen die, eenmaal geconfronteerd met uw vacature, enthousiast worden van de mogelijkheid om een volgende carrièrestap te maken.


De kans dat u deze mensen via andere bureaus dan Harvey Nash zult tegenkomen is vrijwel nihil, doordat ze nergens staan ingeschreven. Nóg een goede reden dus om voor Harvey Nash te kiezen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden van Permanent Recruitment te bespreken.


Voor vragen en meer informatie neemt u contact op met: Matt Nabil, Business Manager Permanent Recruitment & Executive Search. E-mail: Matt.nabil@harveynash.com