Deze Harvey Nash site is speciaal voor zelfstandig (interim) professionals en gespecialiseerde bureaus met medewerkers in dienst die graag uitdagende opdrachten willen uitvoeren bij TenneT. Harvey Nash helpt je graag bij het zoeken & vinden van een interessante opdracht bij TenneT. Daarnaast begeleiden en adviseren wij je gedurende het proces. 

Op deze site maak je kennis met TenneT als opdrachtgever en kom je meer te weten over onze samenwerking.

Onze samenwerking met TenneT is ontstaan in 2010 toen we de eerste aanbesteding voor IT en Non-IT hebben gewonnen voor professional recruitment en contract management. Deze samenwerking is in 2015 verder uitgebreid met het winnen van de aanbesteding voor de technische functies. Sinds jaar en dag hebben we een partnership op niveau.


"Het is fantastisch om te zien dat de samenwerking met Harvey Nash ervoor heeft gezorgd dat we nu een uniek platform hebben dat zich volledig richt op het informeren, boeien en binden van (potentiële) kandidaten. Hiermee hebben we arbeidsmarktcommunicatie voor de flexibele arbeidsmarkt gericht op onze eigen TenneT organisatie waarbij we laten zien welke uitdagende projecten we hebben, hoe interessant en aantrekkelijk TenneT is als opdrachtgever en welke opdrachten er allemaal zijn."


- Teammanager Talent Management, bij TenneT - 

TenneT aan het woord...

Aan het woord: Menno van Oostveen

Aan het woord: Suzan Mentink

Aan het woord: Toon van den Bos

Kandidaat aan het woord...

Aan het woord: Musa Lodin

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?


Harvey Nash is als intermediair continu op zoek naar passende kandidaten voor haar opdrachtgever TenneT. 


Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel, mail of app gerust. Stroom