Recruitment Interim Professionals

Voor professionals


Op deze pagina vind je allerlei informatie over werken via Harvey Nash en waarom dat voor jou als professional zo fijn is. Lees het maar eens rustig door, maak een account aan door rechts bovenin in het hamburger-menu te klikken op het 'poppetje', check de opdrachten, en als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op!


Zo werken wij


Een van de belangrijkste voordelen van het werken met Harvey Nash is dat we alleen aanvragen verwerken van eindklanten. Voor jou betekent dat: geen ruis op de lijn en transparantie. Als wij je voorstellen voor een opdracht, weet je ook meteen wie de opdrachtgever is. Dat is voor alle partijen prettig.

We willen de keten dus zo kort mogelijk houden. We doen geen zaken met partijen die jouw CV ergens vandaan plukken en jou bij ons aanbieden terwijl ze je niet of nauwelijks kennen. Ben je in vaste dienst bij een bureau dat jou bijvoorbeeld detacheert, dan kan dat natuurlijk wel. Het bureau weet immers perfect wie je bent.


Op sommige aanvragen ontvangt Harvey Nash veel reacties. Om de kans om voorgesteld te worden bij de opdrachtgever zo groot mogelijk te maken, is het belangrijk dat de gevraagde ervaring terug te vinden is in je CV. Daarnaast zorgt een korte motivatie ervoor dat het meteen duidelijk is waarom jij de geschikte kandidaat bent voor de functie.


Alle aanvragen die wij binnenkrijgen, komen op de website te staan. Maak je een account aan, dan kun je gemakkelijk je gegevens gebruiken wanneer je reageert op een opdracht en tevens een Job Alert aanmaken. Zo blijf je altijd op de hoogte van alle opdrachten waar jij in geïnteresseerd bent.


Uiteraard gaan onze recruiters ook zelf actief op zoek naar een kandidaat voor de opdracht. Maar het kan voorkomen dat je iets interessants ziet staan en dat je nog niet benaderd bent door de recruiter. Neem in dat geval gerust zelf contact op om de mogelijkheden te bespreken.


Als het tot een overeenkomst komt en je gaat aan de slag voor de opdrachtgever, stuur je vanuit je bedrijf een factuur naar ons. Heb je geen eigen bedrijf/KvK-inschrijving, neem dan contact met ons op, zodat we samen kunnen bekijken hoe we dit gaan regelen.


Voorbeeld van een CV


Je kunt een CV op heel veel verschillende manieren opstellen. Toch zijn er diverse punten te noemen die ervoor zorgen dat je CV meer opvalt en die de kans vergroten dat jouw CV geselecteerd wordt. We hebben daarom een voorbeeld-CV gemaakt waarin die punten zijn verwerkt. Bekijk hier dit voorbeeld-CV.


Waarom Harvey Nash?


Op het eerste gezicht lijkt het er misschien op dat het niet uitmaakt met welke intermediair je in zee gaat, maar dat is echt een misverstand. Hieronder vind je een aantal punten waarop Harvey Nash zich onderscheidt van collega-recruitmentorganisaties:


Op onze vacaturepagina en via vind je altijd een actueel aanbod van alle openstaande opdrachten.


Uiteraard zijn we ook op diverse social media actief. Als je ons volgt op InstagramTwitterFacebook en LinkedIn ben je altijd direct op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen en voorzien we je van interessante nieuwtjes over Harvey Nash en de freelancemarkt.


Voor opdrachtgevers


Recruitment Interim Professionals bij Harvey Nash betekent: u maakt aan ons kenbaar dat u tijdelijk een professional zoekt voor bepaalde werkzaamheden. Wij spreken een aantal zaken met u door, zodat er geen onduidelijkheden of verkeerde verwachtingen ontstaan.


We stellen een profiel op waaraan de ideale kandidaat zou moeten voldoen en gaan op basis hiervan op zoek in ons uitgebreide netwerk van professionals.


De kans bestaat dat we direct iemand vinden die aan onze strenge eisen voldoet en die ook nog eens beschikbaar is. Deze persoon stellen we dan graag aan u voor, en bij gebleken geschiktheid heeft u binnen enkele dagen na het indienen van uw verzoek al de juiste persoon aan boord.

We zijn aanwezig op legio kanalen om gekwalificeerde professionals op de hoogte te stellen van het bestaan van uw opdracht. We hebben een eigen jobalert waarmee duizenden potentiële kandidaten worden bereikt.


Kortom: we doen er alles aan om linksom of rechtsom bij de geknipte persoon voor uw opdracht uit te komen! We zouden bijna durven zeggen dat als wij niet de juiste kandidaat kunnen vinden, niemand dat kan.


Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te verkennen.


Salary

tarief in overleg

Locatie

Utrecht , Utrecht

Salary

Tarief in overleg

Locatie

Arnhem, Gelderland

Salary

Tarief in overleg

Locatie

Groningen

Salary

tarief in overleg

Locatie

Gouda , Zuid-Holland