Where talent and technology meet

Harvey Nash Nederland is onderdeel van Nash Squared, dé toonaangevende leverancier van talent- en technologieoplossingen wereldwijd. 


We beschikken over een uniek netwerk, dat mensen en technologie met elkaar verbindt. 


De digitale wereld verandert en innoveert met de dag waardoor de kloof tussen bedrijven, technologie en de markt steeds kleiner wordt. 


Al meer dan drie decennia helpen wij klanten bij het oplossen van complexe problemen. 

Door samen technologie en digitale capaciteit op te bouwen en op te schalen: 


  • •     Verbinden we organisaties met het allerbeste talent wereldwijd; 

  • •     Passen we technologische expertise toe om complexe problemen op te lossen; 

  • •     Identificeren en ontwikkelen we de beste wereldleiders; 

  • •     Bouwen we aan uw capaciteiten en technologische capaciteit. 


Ons netwerk bestaat uit 2.800 collega's in 16 landen en biedt een uniek en breed scala aan servicemogelijkheden. Van recruitment en workforce management tot software development en technology solutions. We brengen deze samen om de unieke uitdagingen van onze klanten op te lossen voor nu en in de toekomst. 


Bezoek Nash Squared voor meer informatie.

what-we-do

Waardenpropositie

Ondernemend

We zijn moedig, we gaan ideeën niet uit de weg en we streven naar het uiterste in alles dat we doen. We zijn ambitieus, innovatief en altijd op zoek naar uitdagingen.

Open

We zijn altijd eerlijk, open en recht door zee. We ruimen belemmeringen uit de weg en richten ons op de juiste resultaten.

Menselijk

We vertrouwen, respecteren en zorgen voor elkaar en de mensen om ons heen. Onze specialiteit is het verbinden van en de waarde zien en begrijpen in de personen die ons speciaal maken.

Hongerig

We streven er voortdurend naar om kansen te identificeren, hoogst haalbare resultaten te leveren en anderen te inspireren.

Samenwerking

Wij geloven in de kracht van samenwerking. We luisteren en evolueren samen door onze expertise te gebruiken om de beste resultaten te boeken.