Executive Search

Harvey Nash is al meer dan 25 jaar een betrouwbare partner op het gebied van Executive Search. Harvey Nash werft en selecteert voor haar klanten de beste kandidaten op topniveau, waarbij rekening wordt gehouden met de eisen en de wensen van de klant en de kandidaat, evenals de culturele fit met de organisatie van de klant gecombineerd met de innovatieve ontwikkelingen en doelstellingen.


Met meer dan 40 kantoren over de hele wereld is het bereik van Executive Search bij Harvey Nash enorm groot. Het zoeken van de beste kandidaten kan lokaal in Nederland plaatsvinden maar gaat zeker ook de landsgrenzen over om het beste internationale talent aan te trekken. Harvey Nash trekt kandidaten aan met interessante carrièreperspectieven, is betrokken gedurende het gehele proces en is transparant in haar communicatie.


Harvey Nash Executive Search werkt met haar opdrachtgevers samen om organisaties succesvol op en uit te bouwen. Wij plaatsen toptalent voor vaste senior posities variërend van specialisten op diverse vakgebieden tot en met het niveau van directie en Raad van Bestuur. Dit kan zijn voor kleine startups, grote gevestigde corporates of alles wat daar tussen zit.

Waarom kan Harvey Nash de beste kandidaten vinden?


Harvey Nash heeft de omvang, de skills en het netwerk om kandidaten op te sporen en om carrièrekansen wereldkundig te maken. En ook al is de groep latente talenten niet actief op zoek, dankzij hun omgeving – en, eerlijk is eerlijk, dankzij ons – komen zij vaak in aanraking met de voor hen interessante functies.


Maar laten we zeker niet de mensen vergeten die actief een baan zoeken. Ook voor deze groep zijn we als geen ander in staat om de optimale match tot stand te brengen. Met ons zeer uitgebreide, vérstrekkende netwerk, kundige consultants en de juiste hulpmiddelen, vinden we voor onze opdrachtgevers de juiste kandidaten en vaak ook nog erg snel.


Onze consultants zijn ervaren en gedreven in het werven en selecteren van professionals vanuit het zeer brede netwerk van Harvey Nash. Wij zijn de specialist in het kwalitatief goed ontsluiten van deze doelgroep, het maken van de juiste match met inachtneming van de juiste prijs-kwaliteitsverhouding.


De vereiste flexibiliteit in deze snel veranderende markt is terug te vinden binnen het research- en deliveryteam van Harvey Nash. Hierdoor wordt aansluiting gevonden bij de belevingswereld, het doen, denken en handelen van het talent dat Harvey Nash bemiddelt.