1. Inleiding
In deze User Manual wordt beschreven hoe de verschillende functionaliteiten op de website van Harvey Nash in Nederland werken.


Op de website zijn er mogelijkheden om jouw CV aan jouw account toe te voegen. Bij voorkeur bevat jouw CV geen foto, geboorteplaats, godsdienst/levensovertuiging, politieke voorkeur en/of medische gegevens. Mocht je een of meerdere van deze persoonsgegevens wel opnemen in jouw CV, dan geef je Harvey Nash expliciet toestemming voor verwerking van deze gegevens.


2. Gebruik website zonder account (zonder actief te gebruiken)
Wanneer je nog geen account hebt aangemaakt en reageert op een opdracht waarbij je jouw naam en e-mailadres invult, dan wordt er een account voor je aangemaakt. In dit account wordt onder andere je naam, e-mailadres en het *CV opgeslagen dat je hebt gebruikt om mee te reageren op een opdracht. We bewaren deze gegevens zodat je indien gewenst het account verder kunt aanvullen of wijzigen. Om dit te kunnen doen heb je wel een wachtwoord nodig. Om er een aan te maken klik je op ‘wachtwoord vergeten’ op de login pagina en vul daar je e-mail adres in dat je eerder hebt gebruikt om mee te reageren op een opdracht. Vervolgens ontvang je op het e-mailadres dat je hebt ingevuld een e-mail om een wachtwoord in te stellen. Je kunt jouw account vervolgens eenvoudig zelf beheren en gebruiken (bijvoorbeeld om je CV te verwijderen). Indien je geen gebruik meer wenst te maken van het account dat voor je wordt aangemaakt, dan kun je eenvoudig aan Harvey Nash een verwijderverzoek sturen via dpo.nl@harveynash.com. (zie ook hoofdstuk ‘Account Verwijderen’).


3. Gebruik website met account
Door gebruik te maken van een account geniet je van meer mogelijkheden en gemak op onze website. Het account is niet gekoppeld aan onze recruitment systemen waar we mee werken. Het account is jouw eigen omgeving waarmee je gemakkelijk kunt reageren op openstaande opdrachten/vacatures. Je kunt jouw account eenvoudig zelf beheren zoals hieronder in een aantal punten nader is omschreven:


 • Account (inloggen met naam en e-mailadres)
  Je kunt ervoor kiezen om zelf een account aan te maken met je naam en e-mailadres. Indien je gebruik wenst te maken van een account dan dien je zelf een account aan te maken. Dit kan eenvoudig op de login pagina Een account aanmaken is zo geregeld.

  Wachtwoord vergeten
  Indien je je wachtwoord bent vergeten, dan kun je op de login pagina op ‘wachtwoord vergeten’ klikken. Na het invullen van je e-mailadres ontvang je per e-mail nadere instructies om een nieuw wachtwoord in te stellen.

 • Account (Inloggen met LinkedIn koppeling)
  Een account aanmaken is nog eenvoudiger wanneer je inlogt met je LinkedIn account. Indien je inlogt met LinkedIn worden je LinkedIn gegevens in .pdf formaat (als *CV) opgeslagen onder ‘jouw CV’s’. Deze .pdf kun je gebruiken om te reageren op openstaande opdrachten/vacatures. Uiteraard kun je deze CV te allen tijde zelf verwijderen uit je account en/of eigen CV’(s) toevoegen.


 • Jouw gegevens
  Binnen jouw account kun jij jouw gegevens, naam en e-mailadres, inzien en indien gewenst aanpassen. Wanneer je via jouw account reageert op openstaande opdrachten/vacatures dan worden deze gegevens meegestuurd aan Harvey Nash.

 • Jouw activiteit
  Binnen jouw account heb je inzicht in het aantal reacties dat je hebt verstuurd, het aantal job alerts dat je hebt aangemaakt en het aantal *CV’s dat je hebt toegevoegd.

 • Opgeslagen opdrachten/vacatures Hier kun je alle opdrachten/vacatures die jij hebt opgeslagen terugvinden en tevens verwijderen uit jouw overzicht.

 • Jouw CV’s
  Je hebt binnen je account de mogelijkheid om één of meerdere *CV’s te beheren. Wanneer je dan met jouw account wilt reageren op een openstaande opdracht kun je zelf bepalen welk CV je selecteert om te reageren op de betreffende opdracht.

 • Jouw reacties
  Heb je met je account gereageerd op een openstaande opdracht, dan kun je in het overzicht onder ‘jouw reacties’ terugvinden waarop je hebt gereageerd.

 • Jouw job alert
  Binnen jouw account kun je jouw job alert(s) beheren. Je kunt eenvoudig nieuwe aanmaken, bestaande wijzigen en job alerts verwijderen. Je kunt meerdere job alerts aan te maken met verschillende zoekcriteria.

 • Jouw LinkedIn koppeling
  Onder Jouw LinkedIn koppeling kun je zien of jouw account verbonden is aan je LinkedIn profiel. Je kunt binnen jouw profiel de koppeling met LinkedIn te allen tijde verbreken. Indien je bent ingelogd met LinkedIn worden je LinkedIn gegevens in .pdf formaat (als *CV) opgeslagen onder ‘jouw CV’s’. Deze .pdf kun je gebruiken om te reageren op openstaande opdrachten/vacatures. Uiteraard kun je deze CV te allen tijde zelf verwijderen uit je account en/of eigen CV’(s) toevoegen.

 • 4. Reageren op een opdracht
  Zelfstandig professionals kunnen direct reageren op openstaande opdrachten/vacatures. Door te reageren op opdrachten/vacatures geven professionals aan interesse te hebben in een openstaande opdracht. Door te reageren ontvangen wij jouw gegevens en *CV. Zodra we deze gegevens hebben ontvangen, beoordelen wij de gegevens en nemen eventueel telefonisch contact met je op. Indien je voor ons een interessante kandidaat professional blijkt te zijn, nemen wij jouw gegevens en CV op in ons recruitment systeem. Hiervoor hebben wij jouw toestemming nodig. Deze toestemming geef door op de ‘reageer’ of ‘verzend’ knop te klikken wanneer je reageert op een opdracht en/of je CV aan ons stuurt. Hoe wij met jouw gegevens omgaan kan je lezen in ons Privacy Statement. Indien wij jouw gegevens en CV niet in ons recruitmentsysteem opnemen, verwijderen wij de van jou ontvangen gegevens, binnen 4 weken na ontvangst. Je wordt hierover door ons geïnformeerd.
  *Er wijzigt niets aan jouw CV(‘s) in jouw account op onze website. Omdat jij daar zelf de beheerder van bent. Het recruitmentsysteem dat wij intern gebruiken staat los van jouw account.

  Leveranciers van professionals verzoeken wij telefonisch contact met ons op te nemen of te reageren op een openstaande opdracht. Alle openstaande opdrachten/vacatures vind je op onze website. Voor leveranciers geldt dat je zelf toestemming dient te hebben van de kandidaat waarvan je het CV en/of persoonsgegevens toestuurt.

  Harvey Nash Recruitment.


  We hebben een eigen recruitment systeem voor ons recruitment proces. Jouw Account is dus jouw eigen omgeving en is niet verbonden met het recruitment systeem van Harvey Nash. Zodra jij reageert op een opdracht start bij Harvey Nash het recruitment proces. In deze User Manual wordt op verschillende manieren toegelicht hoe het proces via de website verloopt.


  5. Stuur je CV


  Maak je interesse kenbaar en stuur je *CV. Zelfstandig Professionals die interesse hebben in toekomstige opdrachten/vacatures via Harvey Nash kunnen hun CV sturen. Zodra we jouw gegevens en jouw CV hebben ontvangen, beoordelen wij de gegevens en nemen eventueel telefonisch contact met je op. Indien je voor ons een interessante kandidaat professional blijkt te zijn, nemen wij jouw gegevens en CV op in ons recruitment systeem. Hiervoor hebben wij jouw toestemming nodig. Deze toestemming geef door op de ‘reageer’ of ‘verzend’ knop te klikken wanneer je reageert op een opdracht en/of je CV aan ons stuurt. Hoe wij met jouw gegevens omgaan kan je lezen in ons Privacy Statement. Indien wij jouw gegevens en CV niet in ons recruitmentsysteem opnemen, verwijderen wij de van jou ontvangen gegevens, conform de wettelijke verplichting, binnen 4 weken na ontvangst. Je wordt hierover door ons geïnformeerd.

  Leveranciers van professionals verzoeken wij telefonisch contact met ons op te nemen of te reageren op een openstaande opdracht. Alle openstaande opdrachten/vacatures vind je op onze website. Voor leveranciers geldt dat je zelf toestemming dient te hebben van de kandidaat waarvan je het CV en/of persoonsgegevens toestuurt.


  6. Stuur een bericht aan Recruiter van Harvey Nash


  Het is op onze website mogelijk om de Harvey Nash contactpersoon van een opdracht een bericht te sturen. Wanneer je hier gebruik van maakt wordt er een bericht gestuurd aan de betreffende medewerker van Harvey Nash.

  7. Stuur een opdracht door aan een relatie


  Op onze website heb je de mogelijkheid om een interessante opdracht door te sturen aan iemand die jij kent. Wanneer je hier gebruik van maakt wordt er een bericht gestuurd aan de persoon van wie jij de gegevens invult. Daarin is de link naar de betreffende opdracht te vinden inclusief de opdrachtomschrijving. Er worden verder geen gegevens bewaard.

  8. Contactformulier


  Door gebruik te maken van het contactformulier kun je contact met ons opnemen en/of een vraag aan ons stellen. Hoe wij met jouw gegevens omgaan kan je lezen in ons Privacy Statement.

  9. Privacy


  Jouw privacy vinden wij erg belangrijk. Lees in ons Privacy Statement hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens.

  10. Voorwaarden


  Door gebruik te maken van een account op onze website ga je akkoord met de voorwaarden Cookies & Legal Voorwaarden ten behoeve van het gebruik van deze website. Harvey Nash behoudt zich het recht om een account te verwijderen indien er door de gebruiker misbruik wordt gemaakt van het account.

  11. Account Verwijderen


  Wil je dat je account wordt verwijderd? Geen probleem, je kunt te allen tijde aan Harvey Nash een verwijderverzoek sturen om je account te laten verwijderen. Dit doe je eenvoudig door een e-mail te sturen aan dpo.nl@harveynash.com.
  Wil je dat het ‘tijdelijke’ account, dat wordt aangemaakt wanneer je reageert op een opdracht met je naam en e-mailadres, wordt verwijderd omdat je dit account niet actief wilt gebruiken, dan kun eenvoudig aan Harvey Nash een verwijderverzoek sturen. Dit doe je eenvoudig door een e-mail te sturen aan dpo.nl@harveynash.com.

  12. Vragen op opmerkingen 


  Mocht je naar aanleiding van onze User Manual nog vragen of opmerkingen hebben neem dan contact op met onze afdeling Legal via dpo.nl@harveynash.com of via telefoonnummer 0346-581070.

  Copyright© Harvey Nash B.V. User Manual - versie oktober 2022