candidate-services

Recruitment Interim Professionals

Harvey Nash heeft voor zelfstandig professionals mooie opdrachten. En regelt alles eromheen tot in de puntjes! Harvey Nash vindt voor haar klanten de juiste vakspecialisten. Hierdoor kunnen klanten zich blijven focussen op hun core business. Harvey Nash helpt graag verder om te ontzorgen!


Contract Management

Ook als u al zelf professionals heeft gevonden, kan Harvey Nash u ontzorgen. Wij zorgen voor efficiency in het administratieve proces en minimaliseren alle inleenrisico’s op grond van wet- en regelgeving.

what-we-do
candidate-services

Werving en Selectie

Harvey Nash zoekt altijd naar de beste kandidaten. Bij werving en selectie recruitment ligt de focus met name op de 'latent werkzoekenden', zoals we deze groep omschrijven. Mensen die een baan hebben en niet actief op zoek zijn naar iets anders, maar die toch heel enthousiast zijn wanneer nieuwe carrièrekansen zich voordoen.Executive Search

Harvey Nash ontzorgt u ook als het gaat om het zoeken en vinden van medewerkers voor de hogere managementposities. Dat vergt nog meer kennis en inzicht van waar de ideale kandidaat aan zou moeten voldoen.what-we-do
candidate-services

Outsourcing

Harvey Nash is aanwezig in diverse landen op 4 verschillende continenten. Zo worden in het Verre Oosten apps op maat ontwikkeld voor het uitwerken van mobiele strategieën en concepten. Ook bieden we, in samenwerking met een gespecialiseerde partner, onze diensten aan om kandidaten te screenen.

Recruitment Solutions

Geld bespaard. Kwaliteit verbeterd. Talent gegarandeerd. Begroet de Harvey Nash Recruitment Solutions. Deze oplossing biedt u belangrijke vernieuwingen in recruitmentdiensten en outsourcing. We lossen uw recruitmentvraagstukken op, waardoor uw leven eenvoudiger wordt. 

Met behulp van slimme technologie en talentvolle mensen nemen we de tijd om naar uw problemen te luisteren en ze te begrijpen, en om u te voorzien van oplossingen die u geld besparen, die uw processen optimaliseren en die uw talentenpotentieel vergroten.

what-we-do
candidate-services

Maatwerk Arbeidsmarkt communicatie

Harvey Nash gaat een stapje verder op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie voor haar klanten. Harvey Nash biedt haar klanten een speciale unieke ‘werken bij’ microsite aan gericht op flexibele resources. Hiermee bereiken, boeien en binden we (potentiele) kandidaten voor onze klanten (opdrachtgevers).

Ontdek zelf hoe wij te werk gaanExpertise

IT

Wij hebben veel kennis van en ervaring met rollen in het gehele IT-werkveld. Van werkplekbeheerders tot zeer ervaren programmamanagers en alles wat daar tussenin zit, zoals Functioneel en technisch beheerders, ontwikkelaars, testers, informatie- /business analisten, netwerk-/systeem engineers, security specialisten, app developers, web analisten, architecten en Business Intelligence-specialisten. En dat in verschillende branches, zoals energie, verzekeringen, overheid, telecom, etc.

Sales, Marketing en Communicatie

Wij zijn gespecialiseerd in marketing-, sales- en communicatiespecialisten zoals Marketing Managers, Sales Managers, CRM-specialisten, Brand Managers, E-commerce Managers, Product Owners, Content Managers en Marketeers.

Financieel en Juridisch

Wij recruiten Financieel en Juridisch specialisten zoals Finance Managers, Business Controllers, Legal Counsel, Group Controllers, juridische adviseurs.

HR & Administratief

Wij recruiten specialisten op het gebied van HR, zoals HR Business Partners, HR Managers, Learning & Development Specialisten en Compensation & Benefit Specialisten, maar ook op administratief gebied zoals PMO'ers en (directie) secretaresses.

Energietechniek

Wij hebben veel kennis van en ervaring met functies binnen de TSO’s, regionale netbeheerders en Elektriciteitsleveranciers. Binnen de energietechniek richten wij ons op de volgende functies: werkvoorbereiders/ projectcoördinatoren, uitvoerders, projectleiders E&G, operationeel contractmanagers, planologen, primaire engineers, secundaire engineers, lead engineers, technici e.d.

Offshore Windpower

Wij hebben veel kennis van en ervaring met functies met betrekking tot de realisatie, bouw en installatie van offshore windparken. Denk hierbij aan functies zoals: Marine Coördinators, Construction Managers, Projectleiders, Commissioning Manager/Engineers, Clientwraps, Sitemanagers, Inspectors, Welders, Supervisors, HSE e.d.

Ons DNA

Bij Harvey Nash hechten we veel waarde aan ons DNA. Hoe wij ons
gedragen is bepalend voor de Harvey Nash-ervaring die de klant beleeft. Binnen ons DNA kennen we belangrijke kernwaarden, onder andere Professionaliteit, Betrokkenheid en Samenwerken. Deze zijn sterk vertegenwoordigd binnen onze bedrijfscultuur en terug te vinden in de manier waarop Harvey Nash haar klanten, de zelfstandig professionals alsmede de leveranciers ontzorgt met haar kwalitatief hoogwaardige dienstverlening.

Onze cultuur

“Cultuur” is een moeilijk begrip om onder woorden te brengen, maar iets heeft - over en boven onze dienstverlening en grootte - Harvey Nash gemaakt tot wat het nu is. In onze overtuiging is het: onze professionaliteit, onze passie en ons ondernemerschap. Door ons ondernemerschap hebben we nieuwe vormen van dienstverlening ontwikkeld en innoveren wij doorlopend datgene wat wij doen en wat wij communiceren. Tegelijkertijd betekent onze professionaliteit dat Harvey Nash haar diensten uitvoert tegen hogere standaarden en procedures in vergelijking met de concurrentie. Wij opereren met eerlijkheid en integriteit en wij streven naar waarde toevoegen in alles wat wij doen. Ten slotte ondersteunt passie in alles dat wij doen. In onze overtuiging is het de combinatie van professionaliteit en een persoonlijke aanpak met oprechte passie om te ondersteunen en te ontwikkelen, die Harvey Nash meer aantrekkelijk maakt om mee en voor te werken.

Persoonlijke ontwikkeling

Om medewerkers van Harvey Nash, onze Talenten, de ruimte te geven en met plezier te werken aan hun ambities en persoonlijke ontwikkeling heeft Harvey Nash een eigen TopP-programma ontwikkeld. TopP staat voor Talent, ontwikkeling, prestatie en Plezier. Het TopP-programma is er voor alle medewerkers van Harvey Nash en helpt om een persoonlijke groei te realiseren op een leuke, eenvoudige en transparante manier. De focus van het TopP-programma ligt op individueel talent, de persoonlijke ontwikkeling, de individuele prestaties en het hebben van plezier. Daarnaast draagt dit programma bij aan de tevredenheid van onze medewerkers.

harvey is 30