Outsourcing

Vanuit de core business van Harvey Nash, recruitment, zijn in de loop der jaren wereldwijd vele activiteiten ontplooid die hieraan gerelateerd zijn. We bespreken hieronder een aantal van deze diensten.


Mobile App Development


Harvey Nash ondersteunt opdrachtgevers bij het ontwikkelen van mobiele strategieën en concepten. Voor deze maatwerkapps verzorgen we ook de technische realisatie, die we kunnen opsplitsen in:


Offshore Software Development


Al meer dan tien jaar is Harvey Nash toonaangevend in software-ontwikkeling, engineering en IT-diensten binnen Europa en de Verenigde Staten.

Dagelijks houden ruim 4500 software-ingenieurs bij Harvey Nash zich bezig met de ontwikkeling van applicaties, testen, onderhoud en embedded software-technologie. Hierdoor zijn wij in staat om voor onze opdrachtgevers in alle moderne ontwikkeltalen hoogstaande applicaties te ontwikkelen tegen een aantrekkelijke prijs.


Harvey Nash beheerst onder andere deze ontwikkeltalen voor front- en backend, op een grote diversiteit aan platforms:


Screening


Er is een toenemende trend waarbij bedrijven hun kandidaten, zowel voor vast dienstverband als interim, laten screenen. Harvey Nash speelt hierop in door samen met onze gespecialiseerde partner de Levent Group een unieke screeningdienst aan te bieden.


Omdat u een vertrouwelijk contact wilt opbouwen met uw toekomstige medewerker en screening erg tijdrovend is, is het zinvol dit traject uit te besteden. Wanneer u dit doet, wordt nauwkeurig voor u onderzocht of uw kandidaat-medewerker betrouwbaar is.


De Levent Group bekijkt of uw kandidaat geschikt is voor een bepaalde functie en maakt een inschatting in hoeverre het risico van een integriteitsbreuk aanwezig is. Bovendien is onze partner in de gelegenheid onderzoeken uit te voeren waarvoor u zelf de middelen niet hebt.


Wij bieden verschillende soorten screenings aan (pre-employment, in-employment en post-employment screening) en bespreken graag met u welke screening het meest geschikt is voor uw situatie. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden en de diverse soorten screenings contact met ons op via 0346-581 070.