Vanuit de core business van Harvey Nash, recruitment, zijn in de loop der jaren wereldwijd vele activiteiten ontplooid die hieraan gerelateerd zijn. We bespreken hieronder een aantal van deze diensten.


Mobile App Development


Harvey Nash ondersteunt opdrachtgevers bij het ontwikkelen van mobiele strategieën en concepten. Voor deze maatwerkapps verzorgen we ook de technische realisatie, die we kunnen opsplitsen in:


Offshore Software Development


Door nauw samen te werken met onze technologie-experts in ons zusterbedrijf, NashTech, leveren we slimme oplossingen die zakelijke uitdagingen oplossen en waarde creëren. Onze "award-winning" teams werken met passie en passen expertise toe om wereldwijd complexe IT-projecten succesvol op te leveren.


Voor verschillende platforms beheerst NashTech onder meer programmeertalen voor front- en backend, zoals:


Screening


Er is een toenemende trend waarbij bedrijven hun kandidaten, zowel voor vast dienstverband als interim, laten screenen. Harvey Nash speelt hierop in door samen met onze gespecialiseerde partner de Levent Group een unieke screeningdienst aan te bieden.


Omdat u een vertrouwelijk contact wilt opbouwen met uw toekomstige medewerker en screening erg tijdrovend is, is het zinvol dit traject uit te besteden. Wanneer u dit doet, wordt nauwkeurig voor u onderzocht of uw kandidaat-medewerker betrouwbaar is.


De Levent Group bekijkt of uw kandidaat geschikt is voor een bepaalde functie en maakt een inschatting in hoeverre het risico van een integriteitsbreuk aanwezig is. Bovendien is onze partner in de gelegenheid onderzoeken uit te voeren waarvoor u zelf de middelen niet hebt.


Wij bieden verschillende soorten screenings aan (pre-employment, in-employment en post-employment screening) en bespreken graag met u welke screening het meest geschikt is voor uw situatie. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden en de diverse soorten screenings contact met ons op via 0346-581 070.