Recruitment Solutions


Geld bespaard. Kwaliteit verbeterd. Talent gegarandeerd. Begroet deze nieuwe oplossing.


Harvey Nash Recruitment Solutions biedt u belangrijke vernieuwingen in recruitmentdiensten en outsourcing.


We lossen uw recruitmentvraagstukken op, waardoor uw leven eenvoudiger wordt. Met behulp van slimme technologie en talentvolle mensen nemen we de tijd om naar uw problemen te luisteren en ze te begrijpen, en om u te voorzien van oplossingen die u geld besparen, die uw processen optimaliseren en die uw talentenpotentieel vergroten.


Momenteel werken we in Europa met meer dan 50 cliënten samen om een volledig pakket van recruitmentdiensten te ontwerpen, te implementeren en uit te rollen.


Recruitment Managed Services


We leveren Recruitment Process Outsourcing (RPO) en Managed Service Programmes (MSP) op maat. Deze oplossingen zijn ideaal wanneer u de recruitment van vaste en tijdelijke medewerkers graag overlaat aan experts in de branche, of als u een uitgebreid netwerk van professionals en leveranciers hebt dat gemanaged moet worden.


Workforce Strategies


Harvey Nash brengt specialistisch talent en ervaring samen om u te helpen bij het verbeteren van de prestaties van uw mensen en om uw medewerkers efficiënter in te zetten. Omdat we daar kennelijk erg goed in slagen, hebben we meerdere prijzen toegekend gekregen voor Contract Management & Payroll Services. Binnen Europa zijn we met Recruitment Solutions actief in Nederland, België, Verenigd Koninkrijk, Ierland, Duitsland en Zwitserland.