" "

Nash Squared breidt technology recruitment uit naar Canada

Latest News
Posting date: 16 October 2023

NEW JERSEY, 11 oktober 2023 – Nash Squared, de toonaangevende, wereldwijde leverancier van technologie- en talentoplossingen, heeft de uitbreiding aangekondigd van zijn technologie- en digitale talentwervingsmerk Harvey Nash naar Canada. 

Nu organisaties hun investeringen steeds meer richten op door technologie geleide transformatie, stelt de lancering van Harvey Nash in Canada organisaties in staat te profiteren van de 35 jaar ervaring van Harvey Nash in het verbinden van bedrijven met het allerbeste diverse technologietalent. 

Harvey Nash wordt al door Staffing Industry Analysts erkend als een van de snelst groeiende Amerikaanse uitzendbureaus en bevindt zich in een goede positie om Canadese organisaties bekroonde talentoplossingen te bieden. 

Deze uitbreiding vormt een aanvulling op de recente groei van het bedrijf in Canada. In januari 2023 nam NashTech het Canadese Knoldus over om zijn technologieadvies- en oplossingenactiviteiten in Canada uit te breiden. Samen bieden Harvey Nash en NashTech Canadese organisaties nu een breed scala aan oplossingen om hun digitale en technologische capaciteiten te helpen transformeren en opbouwen, van talent tot technologische oplossingen. 

Bev White, CEO van Nash Squared, zei: “Ik ben blij dat Harvey Nash nu aanwezig is in dit belangrijke land. Nu Canadese organisaties steeds meer investeren in digitale transformatie, kan het vinden van het juiste talent vaak het moeilijkste deel van het project zijn. Harvey Nash brengt meer dan dertig jaar ervaring met zich mee in het verbinden van organisaties met hooggekwalificeerd technologietalent, en samen met NashTech kunnen we onze klanten helpen de toegang tot technologische vaardigheden en oplossingen op vrijwel elke manier veilig te stellen.” 

Jason Pyle, president van Harvey Nash USA, merkte op: “Harvey Nash is enorm enthousiast om onze bekroonde oplossingen voor talentwerving uit te breiden naar het noorden, naar Canada. Ons bedrijf is trots op de klanttevredenheid, en de lancering in Canada ter ondersteuning van onze gewaardeerde klanten en opdrachtnemers maakt dit nieuws des te beter. Harvey Nash zal dezelfde best-in-class talentoplossingen naar een nieuwe regio brengen, wat bijdraagt ​​aan onze toch al uitgebreide mondiale voetafdruk.” 

Nick Lonsdale, CEO van NashTech, merkte op: “De oprichting van Harvey Nash in Canada is een geweldige aanvulling op onze NashTech Canada-activiteiten en onderscheidt ons verder van de concurrentie; Het technologieoplossingenteam van NashTech van wereldklasse is verbonden met een team dat technologietalent van wereldklasse zoekt, Harvey Nash.” 

Ga voor meer informatie over de uitbreiding van Harvey Nash naar Canada en het aanbod aan talentoplossingen naar www.harveynash.ca

List #1

Aanverwante posts

Frederieke Schmidt Crans Managing Director
Nash Squared appoints new Executive Council member and MD for Harvey Nash Netherlands

Teaser

Post

Content Type

Latest News

Publish date

03/22/2024

Summary

Nash Squared appoints new Executive Council member and MD for Harvey Nash Netherlands Nash Squared is pleased to announce the appointment of Frederieke Schmidt Crans as Interim Mana

Teaser

Lees meer
Total Talent Management
Total Talent Management (TTM) door nieuwe technologie

Teaser

Post

Content Type

Latest News

Publish date

03/21/2024

Summary

Total Talent Management (TTM) mogelijk gemaakt door nieuwe technologie Total Talent Management (TTM) mogelijk gemaakt door nieuwe technologie. Een ontwikkeling die al lange tijd i

Teaser

Lees meer
Contractor of the Year Award 2024
Winnaar NL Contractor of the Year Award 2024

Teaser

Post

Content Type

Latest News

Publish date

03/08/2024

Summary

And the winner is.... Ook dit jaar is wereldwijd de Harvey Nash Contractor of the Year Award weer van start gegaan. Een award waarmee wij al onze contractors in het zonnetje willen zett

Teaser

Lees meer