Harvey Nash lanceert de tweede Global Contractor of the Year Award

Latest News
Posting date: 15 November 2023

Harvey Nash, het wereldwijde technologie-recruitmentbedrijf, heeft de lancering aangekondigd van zijn tweede Global Contractor of the Year Award. 

Na het succes van de eerste award in 2023, breidt Harvey Nash deze onderscheiding uit naar nog meer regio’s, waaronder Duitsland, Zwitserland, Ierland en Australië. Jaarlijks werken wij met meer dan 11.000 actieve contractors en met deze prijs erkennen wij de waarde die deze individuen leveren aan bedrijven en economieën over de hele wereld, door hun vaardigheden en ervaring te gebruiken om cruciale projecten voor organisaties te realiseren. 

Meisha Millwee, de winnaar van Harvey Nash Global Contractor of the Year van vorig jaar, werd geselecteerd uit een extreem sterke groep finalisten uit het Verenigd Koninkrijk, de VS, Nederland, Polen en België, vanwege haar uitstekende prestaties en inzet als contractor bij Harvey Nash. Meisha werd vervolgens uitgeroepen door American Staffing Association's 2024 National Staffing Employee of the Year voor de engineering-, informatietechnologie- en wetenschappelijke sector in de VS. Terugkijkend op de prijs zei Meisha: “Het ontvangen van deze prijs was een geweldige verrassing en ik ben echt nederig. Ik erken ook het belang van deze onderscheiding, niet alleen voor mij, maar ook voor mijn collega-contractors over de hele wereld die elke dag zo’n belangrijke bijdrage leveren aan bedrijven.” 

Nominaties voor de award van 2024 zullen afkomstig zijn van bestaande Harvey Nash klanten in het VK, de VS, Canada, België, Nederland, Duitsland, Zwitserland, Polen en Australië. Bij de award van dit jaar kunnen contractors ook zichzelf nomineren. Alle nominaties worden beoordeeld door een panel, bestaande uit wereldwijde klanten en het leiderschapsteam van Harvey Nash, voordat voor elk land een winnaar wordt benoemd. De winnaars van de Contractor of the Year Award lokaal, doen vervolgens mee aan de Global Award, waarbij de algemene Harvey Nash Global Contractor of the Year begin 2024 wordt bekendgemaakt. 

In een reactie op de lancering van de tweede Global Harvey Nash Contractor of the Year Award zei Bev White, CEO van Nash Squared, het moederbedrijf van Harvey Nash: 

“Een van onze kernwaarden is dat we menselijk zijn en dat we de waarde van elk individu begrijpen, of het nu een kandidaat, contractor of werknemer is. Deze prijs stelt ons niet alleen in staat onze getalenteerde contractors te erkennen, maar stelt ons ook in staat hen publiekelijk te bedanken voor alle waarde en vaardigheden die zij organisaties over de hele wereld bieden. Het was een grote eer om persoonlijk met elk van onze finalisten te spreken en ik kijk er erg naar uit om dit jaar deel uit te maken van de jury.” 

“Contractors zijn cruciaal in onze dienstverlening. Zonder onze contractors kunnen wij geen enkele klant verder helpen met de vraagstukken die er bij hen liggen. Met deze Contractor of the Year award willen wij al onze contractors in het zonnetje zetten en willen wij van onze klanten horen hoe zij de samenwerking ervaren. Het geeft een andere kijk op hen en hoe zij zich bij de klanten dagelijks inzetten. Zonder contractors geen business”, aldus Occo Lijding, Managing Director Harvey Nash Nederland.

 Voor meer informatie over de Harvey Nash Contractor of the Year award, neem alstublieft contact op met Rachel.Watts@HarveyNash.com

List #1

Aanverwante posts

DLR Pulse 2024
Digital Leadership Pulse Report 2024

Teaser

Post

Content Type

Latest News

Publish date

06/25/2024

Summary

Over het rapport Het Nash Squared Digital Leadership Report Pulse Survey is gemaakt om halverwege het jaar een update te geven van het Digital Leadership Report dat in november 2023 wer

Teaser

Lees meer
DLR Pulse Survey
Digital Leadership Report Pulse Survey 2024

Teaser

Post

Content Type

Latest News

Publish date

05/03/2024

Summary

Het Digital Leadership Report, gepubliceerd door ons moederbedrijf Nash Squared, is ‘s werelds grootste en langstlopende onderzoek naar technologisch leiderschap. Ons laatste rapport, dat eind

Teaser

Lees meer
Frederieke Schmidt Crans Managing Director
Nash Squared appoints new Executive Council member and MD for Harvey Nash Netherlands

Teaser

Post

Content Type

Latest News

Publish date

03/22/2024

Summary

Nash Squared appoints new Executive Council member and MD for Harvey Nash Netherlands Nash Squared is pleased to announce the appointment of Frederieke Schmidt Crans as Interim Mana

Teaser

Lees meer
alle opdrachten