De Nash Squared Digital Leadership Survey – Hoe doet u het?

Latest News
Posting date: 21 June 2023

Digital Leadership Report

We zijn verheugd u uit te nodigen om deel te nemen aan de Special 25th Anniversary Edition van ons moederbedrijf, Nash Squared's, Digital Leadership Report. 

In het huidige snel veranderende landschap van opkomende technologieën en werkplektransformaties staan digitale leiders voor ongekende uitdagingen om voorop te blijven lopen. Maar hoe verhoudt u zich tot uw leeftijdsgenoten? En hoe presteert uw organisatie ten opzichte van anderen in uw branche? 

Doe mee 

Door slechts 20 minuten uit uw agenda te nemen om deel te nemen aan de enquête, kunt u het volgende verwachten: 

 - Rapportbevindingen: Krijg als een van de eersten waardevolle inzichten uit het Digital Leadership Report en krijg toegang tot gegevens uit meer dan 40.000 datapunten. Blijf voorop lopen door beter geïnformeerde beslissingen te nemen op basis van de meest up-to-date branchekennis. 

- Uw eigen persoonlijke benchmarkrapport: ontdek hoe uw salaris zich verhoudt tot dat van anderen in uw sector en begrijp ook hoe uw budget, personeelsbestand en investeringsprioriteiten zich verhouden. 

- Impact positieve verandering: voor elke ingevulde enquête doneert Nash Squared aan een liefdadigheidsinstelling die meer inclusiviteit in technologie promoot. Door deel te nemen, draagt u niet alleen bij aan de groei en ontwikkeling van de digitale leiderschapsgemeenschap, maar helpt u ook een goed doel te steunen dat aansluit bij onze missie. 

Om deel te nemen, klikt u gewoon op deze link en beantwoordt u de enquêtevragen.

List #1

Aanverwante posts

DLR Pulse 2024
Digital Leadership Pulse Report 2024

Teaser

Post

Content Type

Latest News

Publish date

06/25/2024

Summary

Over het rapport Het Nash Squared Digital Leadership Report Pulse Survey is gemaakt om halverwege het jaar een update te geven van het Digital Leadership Report dat in november 2023 wer

Teaser

Lees meer
DLR Pulse Survey
Digital Leadership Report Pulse Survey 2024

Teaser

Post

Content Type

Latest News

Publish date

05/03/2024

Summary

Het Digital Leadership Report, gepubliceerd door ons moederbedrijf Nash Squared, is ‘s werelds grootste en langstlopende onderzoek naar technologisch leiderschap. Ons laatste rapport, dat eind

Teaser

Lees meer
Frederieke Schmidt Crans Managing Director
Nash Squared appoints new Executive Council member and MD for Harvey Nash Netherlands

Teaser

Post

Content Type

Latest News

Publish date

03/22/2024

Summary

Nash Squared appoints new Executive Council member and MD for Harvey Nash Netherlands Nash Squared is pleased to announce the appointment of Frederieke Schmidt Crans as Interim Mana

Teaser

Lees meer
alle opdrachten