Flexhuis lanceert in de V.S.

Latest News
Posting date: 22 August 2023

Nash Squared breidt Talent Solutions Business uit naar de VS


Londen, 22 augustus 2023, Nash Squared, wereldleider op het gebied van technologie- en talentoplossingen, kondigt de lancering aan van het merk Flexhuis (managed service provider (MSP)) en recruitment process outsourcing (RPO) in de VS, waarmee het zijn positie als wereldwijde totaaloplossing voor talentoplossingen verstevigt leverancier voor middelgrote bedrijven. 

Voortbouwend op meer dan 30 jaar ervaring en lanceringen in het VK, Nederland en België, zal Flexhuis middelgrote organisaties in de VS de mogelijkheid bieden om de complexiteit van de wervings-, onboarding- en personeelsbeheerprocessen radicaal te vereenvoudigen, waardoor ze snel in contact kunnen komen met bekwame talent om hun bedrijf vooruit te helpen. 

In een reactie op de lancering van Flexhuis in de VS zei Bev White, CEO van Nash Squared: 

“In de afgelopen drie jaar is Nash Squared aanzienlijk gegroeid in de VS door onze klanten een breed scala aan oplossingen te bieden, van talentacquisitie via onze merken Harvey Nash en Spinks tot technologische oplossingen via ons merk NashTech. De lancering van Flexhuis vandaag rondt dit dienstenaanbod af. Met tijdelijke arbeidskrachten die naar verwachting 40% van het Amerikaanse personeelsbestand zullen uitmaken, zijn we via Flexhuis goed gepositioneerd om deze organisaties te helpen bij het beter beheren van de manier waarop ze talent werven en beheren.” 

Frederieke Schmidt Crans, directeur van Flexhuis: 

"Dit markeert een cruciaal moment voor het merk Flexhuis. De VS zijn toonaangevend in hybride talentmodellen, waarbij vaste en tijdelijke arbeid al jaren op een effectieve manier in evenwicht worden gehouden. Nu schakelen meer middelgrote bedrijven over op tijdelijke arbeid om aan de vaardigheidsbehoeften te voldoen. Onze missie is om vereenvoudig en stroomlijn de werving en het beheer van talent door middel van een MSP-oplossing van wereldklasse waarin mensen en processen centraal staan. Met de lancering van Flexhuis in deze belangrijke markt is onze visie nu werkelijkheid geworden." 

Jason Pyle, Managing Directors van Harvey Nash USA voegde toe: 

“Naarmate organisaties steeds meer naar verschillende modellen kijken om aan hun huidige en toekomstige talentvereisten te voldoen, wordt de behoefte aan eenvoud steeds belangrijker. Volgens een recent SIA-rapport rapporteert 84% van de bedrijven die een MSP gebruiken zowel een verbetering van de kwaliteit van het aangeworven talent als kostenbesparingen. Door Flexhuis in de VS te lanceren, zijn we verheugd om meer organisaties te helpen deze voordelen te realiseren.”

List #1

Aanverwante posts

Harvey Nash en Bergler winnen aanbesteding EZK (IUC-EZK)
Harvey Nash en Bergler winnen aanbesteding EZK (IUC-EZK)

Teaser

Post

Content Type

Latest News

Publish date

02/09/2024

Summary

De combinatie Harvey Nash (penvoerder) en Bergler heeft, naast 5 andere partijen, de Europese aanbesteding van het Inkoop Uitvoering Centrum EZK (IUC-EZK) gegund gekregen voor de externe inhuu

Teaser

Lees meer
Harvey Nash

door

Harvey Nash

Harvey Nash

door

Harvey Nash

Seminar 2024
Seminar 2024

Teaser

Post

Content Type

Latest News

Publish date

12/15/2023

Summary

11e Editie Seminar Harvey Nash Op 6 februari 2024 vindt de 11e editie van ons jaarlijkse seminar weer plaats.  Zoals altijd staat de inhuur van extern personeel cent

Teaser

Lees meer
Harvey Nash

door

Harvey Nash

Harvey Nash

door

Harvey Nash

Lancering Digital Leadership Report 2023

Teaser

Post

Content Type

Latest News

Publish date

11/15/2023

Summary

Het is hier....de 25ste editie van het Digital Leadership Report In het 25ste jaar sinds de publicatie van de eerste editie, is het Nash Squared Digital Leadership Report 2023 's

Teaser

Lees meer
Harvey Nash

door

Harvey Nash

Harvey Nash

door

Harvey Nash