Flexhuis lanceert in de V.S.

Latest News
Posting date: 22 August 2023

Nash Squared breidt Talent Solutions Business uit naar de VS


Londen, 22 augustus 2023, Nash Squared, wereldleider op het gebied van technologie- en talentoplossingen, kondigt de lancering aan van het merk Flexhuis (managed service provider (MSP)) en recruitment process outsourcing (RPO) in de VS, waarmee het zijn positie als wereldwijde totaaloplossing voor talentoplossingen verstevigt leverancier voor middelgrote bedrijven. 

Voortbouwend op meer dan 30 jaar ervaring en lanceringen in het VK, Nederland en België, zal Flexhuis middelgrote organisaties in de VS de mogelijkheid bieden om de complexiteit van de wervings-, onboarding- en personeelsbeheerprocessen radicaal te vereenvoudigen, waardoor ze snel in contact kunnen komen met bekwame talent om hun bedrijf vooruit te helpen. 

In een reactie op de lancering van Flexhuis in de VS zei Bev White, CEO van Nash Squared: 

“In de afgelopen drie jaar is Nash Squared aanzienlijk gegroeid in de VS door onze klanten een breed scala aan oplossingen te bieden, van talentacquisitie via onze merken Harvey Nash en Spinks tot technologische oplossingen via ons merk NashTech. De lancering van Flexhuis vandaag rondt dit dienstenaanbod af. Met tijdelijke arbeidskrachten die naar verwachting 40% van het Amerikaanse personeelsbestand zullen uitmaken, zijn we via Flexhuis goed gepositioneerd om deze organisaties te helpen bij het beter beheren van de manier waarop ze talent werven en beheren.” 

Frederieke Schmidt Crans, directeur van Flexhuis: 

"Dit markeert een cruciaal moment voor het merk Flexhuis. De VS zijn toonaangevend in hybride talentmodellen, waarbij vaste en tijdelijke arbeid al jaren op een effectieve manier in evenwicht worden gehouden. Nu schakelen meer middelgrote bedrijven over op tijdelijke arbeid om aan de vaardigheidsbehoeften te voldoen. Onze missie is om vereenvoudig en stroomlijn de werving en het beheer van talent door middel van een MSP-oplossing van wereldklasse waarin mensen en processen centraal staan. Met de lancering van Flexhuis in deze belangrijke markt is onze visie nu werkelijkheid geworden." 

Jason Pyle, Managing Directors van Harvey Nash USA voegde toe: 

“Naarmate organisaties steeds meer naar verschillende modellen kijken om aan hun huidige en toekomstige talentvereisten te voldoen, wordt de behoefte aan eenvoud steeds belangrijker. Volgens een recent SIA-rapport rapporteert 84% van de bedrijven die een MSP gebruiken zowel een verbetering van de kwaliteit van het aangeworven talent als kostenbesparingen. Door Flexhuis in de VS te lanceren, zijn we verheugd om meer organisaties te helpen deze voordelen te realiseren.”

List #1

Aanverwante posts

DLR Pulse Survey
Digital Leadership Report Pulse Survey 2024

Teaser

Post

Content Type

Latest News

Publish date

05/03/2024

Summary

Het Digital Leadership Report, gepubliceerd door ons moederbedrijf Nash Squared, is ‘s werelds grootste en langstlopende onderzoek naar technologisch leiderschap. Ons laatste rapport, dat eind

Teaser

Lees meer
Frederieke Schmidt Crans Managing Director
Nash Squared appoints new Executive Council member and MD for Harvey Nash Netherlands

Teaser

Post

Content Type

Latest News

Publish date

03/22/2024

Summary

Nash Squared appoints new Executive Council member and MD for Harvey Nash Netherlands Nash Squared is pleased to announce the appointment of Frederieke Schmidt Crans as Interim Mana

Teaser

Lees meer
Total Talent Management
Total Talent Management (TTM) door nieuwe technologie

Teaser

Post

Content Type

Latest News

Publish date

03/21/2024

Summary

Total Talent Management (TTM) mogelijk gemaakt door nieuwe technologie Total Talent Management (TTM) mogelijk gemaakt door nieuwe technologie. Een ontwikkeling die al lange tijd i

Teaser

Lees meer