Waarom kan Harvey Nash de beste kandidaten vinden?


Harvey Nash heeft de omvang, de skills en het netwerk om kandidaten op te sporen en om carrièrekansen wereldkundig te maken. En ook al is de groep latente talenten niet actief op zoek, dankzij hun omgeving – en, eerlijk is eerlijk, dankzij ons – komen zij vaak in aanraking met de voor hen interessante functies.


Maar laten we zeker niet de mensen vergeten die actief een baan zoeken. Ook voor deze groep zijn we als geen ander in staat om de optimale match tot stand te brengen. Met ons zeer uitgebreide, vérstrekkende netwerk, kundige recruiters en de juiste hulpmiddelen, vinden we voor onze opdrachtgevers de juiste kandidaten, en vaak ook nog erg snel.

Wat betekent dit voor u?


Het feit dat we zowel de gewone als de latent werkzoekende weten te vinden, betekent voor u dat de spreekwoordelijke vijver waaruit kandidaten gevist kunnen worden, veel groter wordt.


Naast de actieve zoekers komt u nu in contact met personen die, eenmaal geconfronteerd met uw vacature, enthousiast worden van de mogelijkheid om een volgende carrièrestap te maken.


De kans dat u deze mensen via andere bureaus dan Harvey Nash zult tegenkomen is vrijwel nihil, doordat ze nergens staan ingeschreven. Nóg een goede reden dus om voor Harvey Nash te kiezen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden van Werving en Selectie te bespreken.