Donderdag 8 juni al gereserveerd in jouw agenda?


Jij bent dan van harte welkom bij de workshop voor inhuurdesk medewerkers, georganiseerd door Harvey Nash, in samenwerking met Workforce Consulting. 
Eigenlijk moeten we zeggen workshops, want we behandelen deze dag twee belangrijke inhuur gerelateerde onderwerpen waar jij dagelijks mee te maken krijgt.


Deelname


Deelname aan dit event is geheel kosteloos. Inschrijven is mogelijk op basis van uitnodiging en uitsluitend voor professionals die zelf actief betrokken zijn bij de externe inhuur. Leveranciers en MSP's zijn uitgesloten van deelname.
Geen uitnodiging ontvangen, maar wel interesse om deel te nemen? Mail dan naar 
Patrick.vanmontfoort@harveynash.com.


Wat gaan we doen?

In de eerste workshop voor de lunch, neemt Freek Donkers, partner bij Intenza Consulting Group, jou mee in het onderwerp gedragsverandering.
Hoe krijg je inhurende managers mee in een centraal geleid inhuurproces? Dit onderwerp is één van de grootste uitdagingen voor veel inhurende organisaties.

Een goede inhuurdesk, duidelijk proces en professionele ondersteunende systemen zijn belangrijke randvoorwaarden voor een efficiënt inhuurproces. Zelfs als alle randvoorwaarden goed ingevuld zijn, is er nog steeds geen garantie dat inhurende managers het gewenste (inhuur)gedrag laten zien en zich conformeren aan het inhuurproces. Hoe krijg je inhurende managers dan toch zover dat zij oude patronen, waarbij zij zelf de inhuur regelen, loslaten en gewenst gedrag vertonen en het centraal geleid inhuurproces omarmen, waarbij de inhuurdesk de regie voert. 

In het eerste gedeelte van de workshop, neemt Freek jou mee in de theorie rondom gedragsverandering.
In het tweede gedeelte van de workshop ga je zelf aan de slag met de materie en vertaal je de theorie in praktisch toepasbare acties. 


In de tweede workshop staat een ander belangrijk onderwerp centraal, namelijk Inhuur Wetgeving.
Sander Koolen, Manager Legal & Audits bij Harvey Nash, neemt jou mee in de laatste ontwikkelingen op het gebied van wetgeving bij inhuur. Wat is de huidige stand van zaken, en belangrijker, wat zijn de voorgenomen plannen vanuit de overheid rondom flex arbeid, met in het bijzonder de positie van ZZP’ers. 

Het eerste half uur besteedt Sander aan het geven van een update over de wetgeving. Hierbij staat hij uitgebreid stil bij waar een goede opdrachtomschrijving aan dient te voldoen en wat de toegevoegde waarde is van een goede opdrachtomschrijving. Een opdrachtomschrijving is immers wezenlijk anders dan een functieomschrijving.

In het tweede gedeelte van de workshop ga je zelf aan de slag met o.a. het (her)schrijven van goede opdrachtomschrijvingen. Wat heb jij hieraan? Aan het einde van de workshop heb jij inspiratie en handvatten gekregen, waarmee jij inhurende managers mee krijgt in een centraal geleid inhuurproces. Je hebt praktisch toepasbare ideeën opgedaan die je binnen jouw eigen werk/opdrachtgever kan gebruiken. Hiermee kan je het gedrag van managers zo beïnvloeden, dat ze de meerwaarde van de inhuurdesk ervaren en dat decentraal inhuren tot de verleden tijd behoort. Daarnaast ben je weer helemaal bij op het gebied van wetgeving en ben je in staat om goede opdrachtomschrijvingen te formuleren, waarmee je binnen de wettelijke kaders externen (en vooral ZZP’ers) kunt inhuren. 

Tot slot is de workshop uiteraard een super leuke gelegenheid om kennis te maken met vakgenoten en samen van gedachten te wisselen over het vak.Wat heb jij hieraan?

Aan het einde van de workshop heb jij inspiratie en handvatten gekregen, waarmee jij inhurende managers mee krijgt in een centraal geleid inhuurproces. Je hebt praktisch toepasbare ideeën opgedaan die je binnen jouw eigen werk/opdrachtgever kan gebruiken. Hiermee kan je het gedrag van managers zo beïnvloeden, dat ze de meerwaarde van de inhuurdesk ervaren en dat decentraal inhuren tot de verleden tijd behoort. 


Daarnaast ben je weer helemaal bij op het gebied van wetgeving en ben je in staat om goede opdrachtomschrijvingen te formuleren, waarmee je binnen de wettelijke kaders externen (en vooral ZZP’ers) kunt inhuren. 

Tot slot is de workshop uiteraard een super leuke gelegenheid om kennis te maken met vakgenoten en samen van gedachten te wisselen over het vak.

Programma

10:00 - 10:30   Inloop en welkom door Thijs Maters & Thomas Blom


Workshop 1

10:30 - 11:15     Freek Donkers over gedragsverandering 

11:15 - 12:45     Gedragsverandering bij inhurende managers


12:45 - 14:00     Lunch


Workshop 2 

14:00 - 14:30     Sander Koolen over wet- en regelgeving (DBA)

14:30 - 15:30     Schrijven van een goede opdrachtomschrijving


15:30 - 17:00     Netwerkborrel

Alternate Text

Freek Donkers

Intenza

Alternate Text

Sander Koolen

Harvey Nash


Spreker gedragsverandering

Introductie Freek Donkers: 

Freek Donkers is partner bij Intenza

Intenza helpt bedrijven om veranderingen in organisaties door te voeren. Heel veel bedrijven willen graag veranderen, maar mensen willen van nature niet zo graag veranderd worden. Dat zit opgesloten in het gedrag van mensen. Toch zijn er volop mogelijkheden om het gedrag van mensen te veranderen. Intenza heeft hiervoor een succesrecept uitgewerkt met veel gedragsuccesfactoren om concreet snel tot een verandering te starten in een organisatie en deze ook vast te houden.

Gedrag is in Freek zijn overtuiging dé succesfactor om ook inhurend managers zover te krijgen dat zij oude patronen waarbij zij zelf hun inhuur regelen loslaten en nieuw gewenst gedrag gaan vertonen. 


Presentatie:

Freek zijn presentaties zijn informerend, inspirerend en enthousiasmerend. Dit gecombineerd met een gezonde dosis humor zorgt voor het echt aanzetten tot actie. Freek zijn presentatiestijl wordt door klanten omschreven als: prikkelend, energiek, aanstekelijk en actiegericht om ambities te overtreffen.

Freek zal tijdens dit event het onderwerp gedragsverandering behandelen. Hoe pak je dat aan met behulp van de vier verschillende stappen: concretiseren, inspireren, realiseren (toepassen in de praktijk) en verankeren (het vastleggen en borgen in een nieuwe werkwijze).

Spreker wet- en regelgeving (DBA)

Introductie Sander Koolen: 

Sander Koolen is manager Legal & Audits bij Harvey Nash. Hij is 22 jaar werkzaam in de flexbranche en heeft vanuit zijn rol veel te maken met de wetgeving bij het inhuren van extern personeel. Sander heeft in de loop der jaren veel pogingen van de regering gezien om met regelgeving de arbeidsmarkt in 'balans' te krijgen. 


Presentatie:

Sander legt in zijn presentaties op een nuchtere, begrijpelijke manier, soms complexe, wetgeving uit. Vanuit zijn kennis en ervaring zal hij zijn licht schijnen op de recente kabinetsplannen en met name stilstaan bij de maatregelen rondom zelfstandigen. Dat er zaken gaan veranderen is zeker. We weten nog niet precies hoe en wat de impact zal zijn. Maar het is van belang om naar de komende wetgeving vooruit te kijken, zodat organisaties op de toekomst voorbereid zijn en tijdig processen kunnen aanpassen. 


Locatie: Het Spoorwegmuseum

In het Spoorwegmuseum in Utrecht. Het Spoorwegmuseum is niet zomaar een museum. Het is een fascinerende plek waar je ontdekt hoe de trein de wereld heeft veranderd. Met een levensecht station, een theater, spannende attracties en met wisselende tentoonstellingen en evenementen ben je altijd op het juiste spoor!

Rondom de workshop en in de pauze is er uitgebreid tijd om het museum te verkennen. De entree zit bij de deelname inbegrepen.


Bereikbaarheid

Je kan het museum bezoeken met de bus, trein, fiets of auto.

Met de bus:
Neem vanaf Utrecht Centraal bus 4, 8, 28, 50, 55, 73, of 77 en stap uit bij bushalte Stadsschouwburg. Vanaf die halte is het Spoorwegmuseum op loopafstand te vinden.

Met de auto:
Vul in: ‘Johan van Oldenbarneveltlaan 1, Utrecht’
Let op: vanaf A2 uit de richting Amsterdam niet Centrum/Jaarbeurs volgen maar via stadion Galgenwaard rijden.

Met de trein:
Je kan met de pendeltrein naar het museum komen. Vanaf Utrecht CS rijdt de trein vanaf perron 2 naar ons eigen station Utrecht Maliebaan. Plan je reis met de reisplanner

Adres: Het Spoorwegmuseum, Maliebaanstation 16, 3581 XW Utrecht

                                                                                                                                                                                                Bron foto: Spoorwegmuseum

Door wie wordt de workshop georganiseerd?

Harvey Nash

Harvey Nash is onderdeel van Nash Squared, dé toonaangevende leverancier van talent- en technologieoplossingen wereldwijd. Harvey Nash is voor bedrijven en professionals de wereldwijde intermediair of choice. Dagelijks ontsluit Harvey Nash voor veel klanten en professionals de arbeidsmarkt doormiddel van een professionele en persoonlijke aanpak. Met onze dienstverleningen Recruitment Interim Professionals en Werving en Selectie positioneren wij onze klanten als aantrekkelijk opdrachtgever, vinden wij voor hen de best passende kandidaten en regelen alles eromheen. Dit zorgt ervoor dat onze klanten zich kunnen focussen op hun core business en dat wij professionals helpen met de volgende stap in hun carrière: een mooie opdracht of een nieuwe vaste baan.

Workforce Consulting

Workforce Consulting: Dè specialist op het gebied van externe inhuur en de HR supply chain. Ons doel? Opdrachtgevers onafhankelijk adviseren en project matig ondersteunen bij het implementeren, beheren en leveren van externe inhuur en HR en programma’s. Waarom? Externe inhuur en HR is onze passie en dit vakmanschap bieden we graag aan klanten in een wereld waar zo ontzettend veel keuze is. Workforce Consulting - “Improve the way you hire and manage your external Labour”

De samenwerking

Waar Harvey Nash en Workforce Consulting elkaar vinden is in een gedeelde passie voor alles wat met inhuur te maken heeft. Harvey Nash en Workforce Consulting komen elkaar met enige regelmaat tegen bij opdrachtgevers en werken daarbij samen aan hetzelfde doel; de opdrachtgevers verder helpen bij de professionalisering van het inhuurproces. Het is vanuit deze gedeelde passie voor inhuur dat gezamenlijk besloten is om een workshop te organiseren over de belangrijke onderwerpen binnen inhuur.

Patrick van Montfoort

Uw contactpersoon voor dit event:

candidate-services