Update m.b.t. het COVID-19

Latest News
Posting date: 16 March 2020
Harvey Nash volgt nauwlettend alle ontwikkelingen m.b.t. het coronavirus Covid-19 en vanzelfsprekend houden wij ons aan de richtlijnen die door de regering worden aangegeven.

Al onze diensten en werkzaamheden zullen doorgang vinden, echter zullen alle medewerkers dit vanuit huis doen. Onze infrastructuur voor de bedrijfsvoering ondersteunt dit volledig. Alle medewerkers zijn via mail en mobiele telefoon bereikbaar.

Fysieke afspraken die gepland staan bij ons op kantoor komen hierbij te vervallen. Onze medewerkers zullen contact zoeken om hier een alternatief op te vinden.
Het borgen van continuïteit van onze dienstverlening naar klanten, professionals en leveranciers heeft voor ons de hoogste prioriteit.

Ook in de komende periode kunt u vertrouwen op onze dienstverlening en blijft Harvey Nash een betrouwbare partner voor klanten, professionals en leveranciers.
List #1

Aanverwante posts

Occo Lijding Managing Director
Nieuwe Managing Director van Harvey Nash Nederland

Teaser

Post

Content Type

Latest News

Publish date

07/28/2021

Summary

Occo Lijding is per 1 juli 2021 gestart als nieuwe Managing Director van Harvey Nash Nederland en als Member of the Executive Council van de Harvey Nash Group. Occo heeft de afgelopen 5 jaar gewerkt b

Teaser

Lees meer
CIO Survey 2020 Harvey Nash KPMG
Harvey Nash en KPMG nemen de proef op de som

Teaser

Post

Content Type

Latest News

Publish date

02/12/2020

Summary

Benieuwd naar waar de marktleiders in de technologische sector hun budgetten aan besteden? Benieuwd hoe zij het keer op keer voor elkaar krijgen talenten te vinden voor hun tech teams in deze krappe a

Teaser

Lees meer
MT1000 Detachering Uitzendbureau
Harvey Nash heeft weer een vermelding in de MT1000 te pakken

Teaser

Post

Content Type

Latest News

Publish date

12/13/2019

Summary

De resultaten van het jaarlijkse MT1000 onderzoek zijn weer bekend en met trots kunnen wij mededelen dat wij voor het tweede jaar opvolgend een vermelding te pakken hebben. Onder de uitslagen van het

Teaser

Lees meer